ОСОБЛИВОСТІ ОБЛІКУ І КОНТРОЛЮ АДМІНІСТРАТИВНИХ ВИТРАТ: ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ І НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ - Чебан, Юлія (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті розглянуто основні теоретичні аспекти обліку і контролю адміністративних ви- трат. На підставі результатів дослідження запропоновано напрями удосконалення класифікації і обліку адміністративних витрат. Доведено доцільність і необхідність використання субрахунків і аналітичних рахунків для обліку адміністративних витрат. Ключові слова: адміністративні витрати, облік, контроль, класифікація, субрахунки, аналітичні рахунки.