ОБЛІК НАДХОДЖЕННЯ ФІНАНСОВИХ ІНВЕСТИЦІЙ ЗА МІЖНАРОДНИМИ СТАНДАРТАМИ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ - Ізмайлов, Ярослав (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
Узагальнено існуючі підходи до визначення, класифікації та оцінювання фінансових інвестицій в бухгалтерському обліку. Розглянуто методологію та організацію обліку надходження фінансових інве- стицій за міжнародними стандартами фінансової звітності. Запропоновано порядок відображення фінансових інвестицій залежно від способів їх придбання в системі обліку та формах звітності. Ключові слова: фінансові інвестиції, організація, облік, оцінка, фінансова звітність, міжнародні стандарти.