СОЦІАЛЬНИЙ АУДИТ ЯК ВАЖЛИВА СКЛАДОВА ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ ДЕРЖАВИ - Сотула, Оксана; Юсіф, Наталія (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
Досліджено важливість впровадження та поширення соціального аудиту. Розглянуто моделі соціального аудиту розвинених країн. Проаналізовано використання соціального аудиту деякими підприємствами України. Ключові слова: соціальний аудит, соціальна сфера, соціальна відповідальність, економічне зростання, інноваційний проект, людські ресурси.