СТАН АМОРТИЗАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ В УКРАЇНІ - Уманськ, В.; Кузьменко, О. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті проаналізовано нинішній стан амортизаційної політики в Україні. Розглянуто особливості її реалізації на мікро- та макрорівнях. Визначено необхідність перегляду підходів до форму- вання цілей державної амортизаційної політики. Запропоновано шляхи вдосконалення амортизаційної політики як на рівні підприємств, так і на рівні держави. Ключові слова: амортизація, амортизаційна політика, амортизаційні нарахування, методи нарахування амортизації, амортизаційні фонди.