НОВИЙ СЦЕНАРІЙ ФІНАНСОВОГО АНАЛІЗУ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ДЛЯ АНАЛІТИЧНОЇ ІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ «AUDIT EXPERT» - Волинець, Віктор; Гордополова, Наталія; Гордополов, Володимир (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
Створено новий сценарій фінансового аналізу діяльності підприємств для аналітичної інформаційної системи «Audit Expert», який відповідає новим формам фінансової звітності, визначеним Національним положенням (стандартом) бухгалтерського обліку 1 «Загальні вимоги до фінансової звітності». Ключові слова: автоматизований аналіз, фінансовий аналіз, аналітична інформаційна система «Audit Expert».