РИНКОВІ ПОТРЕБИ ТА ДИНАМІКА СПОЖИВАННЯ М’ЯСО-МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ НА РЕГІОНАЛЬНИХ РИНКАХ УКРАЇНИ ТА СВІТУ - Тополевська, Оксана (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У ринкових умовах головним завданням для розвитку ринку м’ясо-молочної продукції є забезпечення умов розвитку галузі скотарства. У статті наведено структуру валової продукції сільського господарства. Показано динаміку виробництва основних видів продукції тваринництва. Проаналізовано рекомендаційні норми і фактичне споживання на душу населення сільськогосподарської продукції та динаміку чисельності поголів’я худоби та птиці. Досліджено виробництво продукції тваринництва та виробництво продукції молока у світі. Ключові слова: ринок, регіональний ринок, ринкові потреби, м’ясо-молочна галузь, динаміка споживання, динаміка виробництва, тваринництво.