Логістична складова організаційно-ресурсного забезпечення підприємств машинобудівного комплексу України - Гусак, Ю. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
Визначено стан проблеми розвитку підприємств машинобудівного комплексу України. Обґрунтовано, що вирішення цього завдання вимагає застосування логістичних підходів для ефективного матеріально-технічного постачання підприємства. Впровадження цих підходів щодо системи забезпечення виробничого підприємства матеріально-технічними ресурсами дозволяє оцінити діяльність підприємств машинобудівного комплексу з позицій організаційно-ресурсного забезпечення.