Прийняття управлінського рішення оптимізації рівня інвестиційної привабливості АТП - Левченко, Ярослава Сергіївна (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2015)
Предметом роботи є наукові підходи та економічний інструментарій прийняття управлінського рішення що до оптимізації рівня інвестиційної привабливості (ІП) АТП. Метою роботи є розробка алгоритму прийняття правильного управлінського рішення що до оптимізації рівня інвестиційної привабливості АТП. Для досягнення поставленої мети у роботі були використані такі загальнонаукові і спеціальні методи і прийоми дослідження: теоретичного узагальнення, аналізу і синтезу – для дослідження теоретичних засад системи управління інвестиційною привабливістю; абстрактно-логічний – для теоретичного узагальнення і формулювання висновків. З метою прийняття правильного управлінського рішення що до оптимізації рівня інвестиційної привабливості АТП розроблено алгоритм прийняття управлінського рішення що до оптимізації рівня інвестиційної привабливості АТП. Визначено, що прийняття управлінського рішення є невід’ємною складовою системи управління інвестиційною привабливістю АТП а також визначено етапи, розшифровано зміст кожного етапу та представлено результат прийняття правильного управлінського рішення що до оптимізації рівня інвестиційної привабливості АТП.