Сучасні методи стимулювання праці персоналу підприємств готельного господарства - Барибіна, Яніна Олександрівна; Лисенко, Марія Олексіївна (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2015)
У статті проведено порівняльну характеристику сучасних методів стимулювання персоналу підприємств готельного господарства. Запропоновано етапи формування ефективної кадрової політики підприємств готельного господарства.