Методологічні аспекти формування системи соціальної відповідальності туристичного бізнесу - Чепурда, Лариса Михайлівна (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2015)
Досліджено методологічні аспекти соціальної відповідальності бізнесу, розглянуто сучасні підходи до визначення сутності поняття «соціальна відповідальність». Представлено основні складові системи соціальної відповідальності туристичного підприємства та визначено зміст системи маркетингової підтримки соціальної відповідальності туристичного підприємства.