Фінансові інструменти державного регулювання розвитку сільськогосподарського виробництва в сучасних умовах - Гривківська, С. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті здійснено аналіз обсягів та напрямів бюджетного фінансування сільськогосподарського виробництва; визначено пріоритетні напрями фінансування з огляду на наявні тенденції в галузі. Представлено найбільш ефективні фінансові інструменти державного регулювання розвитку сільськогосподарського виробництва в сучасних умовах.