Порівняльна товарна і географічна структура експорту та імпорту України і держав Перської затоки - Мурад, Абумуфрех (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
Проаналізовано географічну і товарну структуру торгівлі країн Ради співробітництва арабських держав Перської затоки з Україною. Виявлено основні проблеми та перспективи розвитку взаємної торгівлі.