Формування людського капіталу: результати і тенденції - Хомяков, В. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті запропоновано модель формування людського капіталу. Розглянуто впливи технологічних укладів, змін промислових та економічних структур, а також фактори, які викривляють або сприяють підвищенню його цінності.