Сучасні тенденції розвитку ринку юридичних послуг в Україні: регіональний аспект - Попов, Ю. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
Досліджено сучасні тенденції розвитку регіонального ринку юридичних послуг в Україні. Окреслено основні проблеми його розвитку та характерні риси в умовах нестабільності економічної та політичної ситуації в країні.