Формування стратегії зростання національної економіки - Хомяков, В. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2017)
В статье рассмотрены вопросы формирования цели стратегии экономической политики и путей ее достижения.