Концепція облікової оцінки інвестиційної нерухомості - Войнаренко, М. П.; Скоробогата, Л. В. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
Досліджено обліковий контекст категорії "інвестиційної нерухомості" та розглянуто порядок ідентифікації таких активів за концепцією базових та похідних оцінок.