Методичні аспекти узагальненої оцінки економічної ефективності використання ресурсного потенціалу сільськогосподарських підприємств - Єрмаков, О. Ю.; Кареба, М. І. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
Рассмотрены точки зрения ряда ученыхэкономистов относительно методических аспектов исчисления обобщающих показателей экономической эффективности использования ресурсного потенциала сельскохозяйственных предприятий.