Економічне обґрунтування переробки відходів птахівництва на кормові домішки - Хомяков, В. І.; Вяткін, П. С. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
В данной статье авторы рассматривают возможность переработки отходов птицеводства в кормовые добавки и обосновывают ее экономическую эффективность.