Вплив фінансової нестабільності на розвиток автострахування в Україні - Пустовійт, Р.Ф.; Супруненко, О.М. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2017)
В статье рассмотрены предпосылки развития автострахования как состовляющей рынка страховых услуг в рыночной экономике