Сучасний стан та шляхи ефективного розвитку галузі овочівництва - Яценко, В.М. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2017)
В статті проаналізовано сучасний стан розвитку і розміщення овочівництва в Україні та визначено шляхи підвищення ефективності виробництва з вищорування овочів відкритого грунту