Методичні підходи щодо оцінки результатів діяльності підприємства та визначення рівня якості прибутку - Зінченко, О. А. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті відображено формування рівнів якості прибутку а також методичні підходи до ви- значення ключових показників результатів, витрат і ефективності діяльності підприємства, що враховують особливості підприємницької діяльності і інтерес в ній власників капіталу.