Напрями подальшої трансформації національної економіки в умовах глобалізаційних викликів - Коломицева, О. В. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2017)
В статье рассмотрены проблемы существующие на современном этапе трансформации экономики Украины.