Шляхи оптимізації обсягів виробництва птахівничої продукції (на прикладі підприємств Черкаського регіону) - Яценко, М. В. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2017)
В статье рассмотрены методы расчета оптимально необходимых обьемов производства яиц на душу населения для достижения доходности предприятия