Бізнес-освіта як фактор підвищення якості та конкурентоспроможності управлінських кадрів в умовах інтеграції освітнього простору - Кузнєцова, Н. Б. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті розглянуто значення бізнес-освіти та передумови її розвитку в Україні. Автором ви- значено основні проблеми формування вітчизняного ринку бізнес-освітніх послуг та запропоновано заходи щодо їх вирішення.