Методологічні підходи до комплексного аналізу фінансових результатів господарської діяльності - Пасенко, В.В. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2017)
В статті розглянуті методологічні підходи до комплексного аналізу фінансових результатів господарської діяльності