Вплив процесу планування соціального потенціалу на показники діяльності підприємства - Коваль, О. О. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
В статті обґрунтовується планування соціального потенціалу підприємства та досліджується зв’язок соціального потенціалу з іншими показниками діяльності підприємства. Сформовані моделі для дослідження зв’язку планування соціального потенціалу з іншими показниками діяльності підпри- ємства та запропоновані методи дослідження цього зв’язку. Обґрунтовано застосування в дослі- дженні методів економетрики, а саме методу найменших квадратів.