Біоенергетика – провідний шлях до вирішення проблем енергозалежності теплових господарств регіонів України - Скриль, В.В. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2017)
У статті розглянуто стан, перспективи розвитку та практичного використання біобази для підвищення ефективності роботи теплових господарств