Тенденції формування інфраструктури фондового ринку в Україні - Свечкіна, А.Л.; Ракицька, І.М. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2017)
В статье определены этапы формирования ценных бумаг в Украине