Тенденції розвитку мотиваційного потенціалу в умовах інноваційної активності машинобудівних підприємств - Горбань, В. Б. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2017)
Рассмотрены проблемы повышения эффективности производства продукции машиностроительной промышлености.