Функції та принципи управління платоспроможністю сільськогосподарських підприємств - Непочатенко, О.А. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2017)
В статье рассмотрены функции и принципы управления современным сельскохзяйственным предприятием в целом