Вплив інновацій на рекламний продукт підприємств сфери зовнішньої реклами - Крепак, А. С. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2017)
В статье иследовано влияние на эволюцию наружной рекламы.