ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ СТРУКТУРИ РЕГІОНУ: НА ПРИКЛАДІ РИНКУ ЦІННИХ ПАПЕРІВ АР КРИМ - Кондрашихін, А.Б.; Качала, Т.М. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
В работе определенны основные факторы, с помощью которых формируются региональные особенности фондового рынка, приведенные современные особенности функционирования рынка цен- ных бумаг.