СПРОЩЕНИЙ ОБЛІК НА МАЛИХ ПІДПРИЄМСТВАХ: ПЕРЕВАГИ ТА НЕДОЛІКИ - Шарапа, О. М. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2017)
Розглянуто бухгалтерський облік на малих підприємствах та встановлено, що його недоскона- лість є одним з потужних стримуючих факторів розвитку підприємництва. В процесі дослідження виявлено та сформульовано основні переваги та недоліки облікової системи малого підприємництва. Результатом дослідження є запропоновані методи удосконалення бухгалтерського обліку на підпри- ємствах малого бізнесу.