ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ РОЗВИТКУ ВИРОБНИЦТВА НА БАЗІ СИСТЕМНОГО ПІДХОДУ - Тимофєєв, В. М.; Жадан, Т. А. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2017)
На основе существующих положений системного подхода, с учетом специфики производства продуктов переработки подсолнечника рекомендовано определение показателя эффективности – экономического эффекта.