ЕКОНОМІЧНА ОЦІНКА РЕКРЕАЦІЙНО-ТУРИСТИЧНИХ РЕСУРСІВ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ В НОВИХ УМОВАХ ГОСПОДАРЮВАННЯ - Журба, Ігор Євгенович; Матюх, Сергій Анатолійович (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2018)
У статті визначено стан та ефективність використання рекреаційно-туристичних ресурсів Хмельницької області в нових умовах господарювання. Проаналізовано та визначено показники еко- номічної продуктивності природно-туристичного потенціалу і рівні забезпеченості ними населення Хмельницької області. Обґрунтовано сучасну структуру природно-туристичного потенціалу облас- ті і здійснено просторовий аналіз кількісних та якісних показників у розрахунку на одну особу. У роботі визначено величину інтегрального природно-ресурсного потенціалу Хмельницької об- ласті та адміністративних районів, а також територіальну структуру інтегрального природно- ресурсного потенціалу. Проаналізовано стан і обґрунтовано перспективи ефективного використан- ня рекреаційних ресурсів Хмельницької області.