МЕХАНІЗМ УПРАВЛІННЯ ЛОГІСТИЧНИМИ ВИТРАТАМИ НА ПРОМИСЛОВОМУ ПІДПРИЄМСТВІ - Кондратенко, Наталія Олегівна; Новікова, Марина Миколаївна; Волкова, Мілиця В’ячеславівна (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2018)
У роботі визначено проблеми та особливості управління логістичними витратами промислового підприємства. Проведено узагальнення категорії «логістичні витрати» та їх класифікацію. Зазначено, що основне завдання створення на підприємстві системи управління логістичними витратами полягає в тому, щоб поєднати ці інтереси і створити саморегулюючий механізм їх формування й зміни. Розроблено механізм управління логістичними витратами промислового підприємства, заснований на основі концепції логістичного аудиту за технологією Logistics Field Audit (LFA) та системи збалансованих показників (BSC).