СТАЛИЙ РОЗВИТОК ПІДПРИЄМНИЦТВА: ЕТАПИ ТА ІНСТРУМЕНТИ ВПРОВАДЖЕННЯ - Боровий, Андрій Іванович (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2018)
У статті досліджено основні цілі та характеристики корисності аспектів концепції сталого розвитку підприємництва, обґрунтовано роль сталого розвитку в підприємницькій діяльності. Визначено етапи впровадження сталого розвитку для підприємств. Проаналізовано групи, що впливають на підприємницьку діяльність. Визначено принципи та цілі сталого розвитку підприємництва. Розглянуто процес планування діяльності підприємства на основі концепції сталого розвитку. Досліджено організаційну культуру, що підтримує сталий розвиток підприємства. Відображено основні проблеми та можливості сталого розвитку підприємництва. Запропоновано механізм для забезпечення реалізації політики сталого розвитку та підтримки внутрішньої системи моніторингу на підприємстві.