Концептуальні підходи до визначення змісту банківської діяльності у сучасних умовах - Щербатих, Денис Володимирович; Білик, Вікторія Вікторівна (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
В статті досліджуються підходи науковців до визначення змісту банківської діяльності як на макроекономічному, так і на мікроекономічному рівнях. Визначаються чотири концептуальні підходи до розуміння змісту банківської діяльності. Уточнюється визначення банківської діяльності відповідно до сучасних вимог модернізації економічної системи.