Підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства за рахунок упровадження інноваційної діяльності - Яхтер, Антоніна (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
Дана стаття розглядає актуальні проблеми підприємств ресторанного господарства в сучасних ринкових умовах. та підходи щодо активації інноваційної діяльності на підприємствах ресторанного господарства як фактор підвищення конкурентоспроможності в сучасних ринкових умовах. У статті досліджено тенденцій розвитку ресторанного бізнесу в Україні, визначено основні напрямки розвитку та інновацій, упровадження їх в українській практиці з можливістю адаптації в умовах функціонування вітчизняних підприємств ресторанного господарства. Обґрунтовано підходи щодо активізації впровадження нововведень на підприємствах ресторанного господарства для забезпечення конкурентоспроможності на ринку.