Методологічні проблеми бізнес-планування підприємницької діяльності в сучасних умовах - Демиденко, Віктор В'ячеславович (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2015)
У статті розглянуто сутність бізнес-плану як багатофункціонального та багатоцільового планового документа, що має широкий спектр застосування в системі управління діяльністю суб’єктів господарювання. Розглядається необхідність розроблення бізнес-планів, їх функції, призначення, структура та методологічні підходи до розробки.