Інструменти кластерної політики в регіоні - Дармограй, Володимир Іванович; Білоус, Світлана Петрівна (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2015)
Досліджено роль державної промислової політики та її співвідношення із загальною економічною політикою в перехідній економіці. Визначено шляхи вирішення основних проблем промислової політики та концепцію державної промислової політики. Досліджено сучасні тенденції розвитку кластерної політики в регіоні.