Структурно-діагностична характеристика та параметрична оцінка лізингу - Черевань, Ірина Вікторівна (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2015)
У статті розкрито структурно-діагностичну характеристику та параметричну оцінку лізингу. Зроблено детальний аналіз ситуації в лізинговій діяльності, який дозволив визначити фактори підйому лізингу в Україні.