Регіональний інформаційний маркетинг як інструмент забезпечення економічного розвитку регіону - Коваленко, Юлія Олександрівна (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2015)
У статті розглянуто можливість створення системи інформаційного маркетингу регіону з метою формування програм забезпечення сприятливого інвестиційного клімату, обґрунтування стратегічних напрямів економічного розвитку, виявлення і реалізації можливостей взаємодії на різних рівнях регіонального управління і господарювання.