Оптимізація рівня інвестиційної привабливості автотранспортних підприємств - Левченко, Ярослава Сергіївна (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2015)
В роботі розглянуто систему управління інвестиційної привабливості автотранспортних підприємств (ІП АТП), запропоновано проведення оцінювання рівня ІП типових АТП та розроблено методичні рекомендації щодо підвищення рівня ІП АТП шляхом оптимізації її рівня. Згідно з запропонованою автором системою управління ІП АТП та з метою досягнення поставленої мети можливо оптимізувати рівень ІП АТП шляхом впровадження Регіональної програми змішаного фінансування на рівні типових АТП Харківського регіону.