Інструменти стимулювання малого та середнього бізнесу в контексті регіонального розвитку - Новицька, Оксана Вікторівна (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2015)
У статті розглянуто політику стимулювання підприємств малого та середнього бізнесу та запропоновано інструменти їх стимулювання, а також вплив окремих інструментів на діяльність підприємництва.