Територіально-організаційна структура продовольчого комплексу України та напрями її удосконалення - Пепа, Тарас Вадимович (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2015)
У статті розглянуто особливості формування та функціонування продовольчого комплексу країни та його регіональних ланок у плані удосконалення їх територіально-організаційної структури. Визначено роль оптимізації просторових пропорцій на основі проведеного ранжування території країни по рівнях розвитку продовольчого виробництва та значення організаційних процесів, надано рекомендації щодо раціоналізації функціонально-територіальної структури продовольчих комплексів у перспективі.