Особливості ефективного управління регіональним розвитком - Проскура, Володимир Федорович (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2015)
В роботі проведено дослідження характерних якостей регіону, особливостей регіональної політики, її завдання та системи заходів, проаналізовано методи оцінювання ефективності регіональної економіки, досліджено методи управління регіональним розвитком регіону.