Світовий ринок культивованої креветки та двостулкових молюсків: аналіз і тенденції - Дітріх, Ірина (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
Стаття присвячена дослідженню світового ринку морепродуктів. Проаналізовано тенденції виробництва і споживання культивованої креветки та двостулкових молюсків і зазначено причини негативних явищ. Проведено порівняння обсягів імпорту-експорту креветки і двостулкових молюсків протягом останніх років.