БАЗОВІ ОСНОВИ ФОРМУВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНОГО МЕХАНІЗМУ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТАЛОГО РОЗВИТКУ ПРОДОВОЛЬЧОГО КОМПЛЕКСУ РЕГІОНУ - Чернюк, Людмила; Пепа, Т. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
В статті розкриті основи формування організаційно-економічного механізму забезпечення сталого розвитку і функціонування продовольчого комплексу країни та її регіонів, розглянута його сутність, функціональне призначення, склад та структура, визначена результативність реалізації. Ключові слова: організаційно-економічний механізм, продовольчий комплекс, важелі, інструменти, сталий розвиток, продовольча безпека