ОСОБЛИВОСТІ ОБЛІКУ РОЗРАХУНКІВ З ОПЛАТИ ПРАЦІ СУБ’ЄКТАМИ МАЛОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА - Шевченко, Антон (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
Досліджено сутність обліку розрахунків з оплати праці на підприємствах малого бізнесу. Роз- крито основні відмінності і особливості розрахунків з оплати праці, а також особливості оподат- кування, які застосовуються суб’єктами малого підприємництва. Проведено їх критичний аналіз стосовно розкриття принципів і методики обліку виплат працівникам на сучасному етапі функціо- нування національних стандартів бухгалтерського обліку.